Gerbrands homepage

maandag, augustus 09, 2004

Strand

Vandaag ben ik naar het strand bij Katwijk aan Zee geweest met mijn zusjes en een nichtje uit Amerika, Californie. Het is erg warm weer. Morgen zou het al weer gaan regenen dus nu leek me wel een goed moment om naar het strand te gaan, als ik dit jaar nog wilde gaan.

We waren al 's morgens vroeg om kwart over 8 vertrokken omdat Lise, mijn oudste zus, 's middags nog moest werken. Er waren toen nog weinig mensen, voornamelijk trekkers die nog het strand aan het opruimen waren.
Meteen zijn we even in de zee geweest. Het water was voelde vrij koud, maar dat wende wel. Na verloop van tijd werd het drukker en steeds warmer. Ik heb me ingesmeerd met factor 30 anti-zonnebrandolie.
Met Arijaan ben ik nog even in Katwijk geweest om een tijdschrift te kopen. Het boek van Harrie Mulisch (Stenenbruidsbed) dat ik bij de bibliotheek had geleend kon ik net echt doorkomen in de hitte. Bovendien was het wel even fijn door de winkelcentrum te lopen. Ik heb een jubileum overzichtsalbum van Peter de Wit (van o.a. Sigmund) gekocht en het filosofiemagazine (wist niet dat dat er was).

Om twee uur gingen we weer terug, nadat we nog een ijsje hadden gekocht. Ik had de smaken banaan, mokka en iets als scottishbutter.