Gerbrands homepage

zondag, augustus 01, 2004

Introductie

Ik ben student Informatica in Utrecht. Ik zit op kamers in Zeist, in de studentenflat Warande. Dit jaar ben ik aan mijn afstudeerproject bezig.

Tot voor kort was ik lid van roeivereniging Orca, namelijk van 2000 tot dit jaar (2004). Ik heb een enkele eerstejaarsploeg gecoached. Verder zat ik ongeveer anderhalf jaar bij de kookcommissie - als je zelf 200 maaltijden hebt gemaakt kun je wel een tijdje oven- en magnetronmaaltijden moreel veroorloven! Daarna heb ik nog een tijd achter de bar gestaan.

Wat betreft sport fitness ik nu alleen. Naast mijn afstuderen doe ik zo nu en dan commercieel werk (zie ook mijn CV), zei het dat ik dit nu zoveel mogelijk minimaliseer om het niet ten koste van mijn studie te laten gaan. Ook ben ik nog bij enkele commissies van de bewonersvereniging. Onder andere ben ik bij het WarandeNet. Een paar keer per maand ben ik telefonisch beschikbaar voor hulp bij computers.
In mijn vrije tijd ben ik graag bij vrienden, maar ik kan ook alleen zijn. Ik lees graag ook, van stripboeken tot literatuur en lectuur.

Tot slot, ik kom van een veeboerderij bij Bodegraven. De boerderij heeft ook een homepage, eveneens gemaakt door ondergetekende.

Dit was het dan!

Gerbrand