Gerbrands homepage

zondag, februari 26, 2006

Wandelen

Gisteren ben ik uitgeweest naar de Ekko, met nog twee met Warandebewoners. Daarvoor hebben ze nog even bij mij bier gedronken (bijna weer tijd voor een nieuw krat op mijn balkon overigens).

Het was wel erg gezellig aldaar. Ik ben met de Warandebus weer teruggegaan. We hadden geen zin om in de kou te fietsen. De bus werd gereden door een oud schoolgenoot, die ook sindskort (voor de tweede keer) bij de warandebuscommisie komt. Hij wist ook nog te vertellen dat een andere kennis van mij, die weer voorzitster van de soco is, waar ik ook bij zit, een uur eerder ook meereed. Wat ik later weer kon lezen in haar weblog. Nou ja, lekker boeiend allemaal :-).

Volgende keer ga ik desondanks toch maar met de fiets. Om 3 uur moesten we weer terug om de bus te halen, terwijl het nog wel gezellig druk was. Bovendien helpt terugfietsen ook wel om weer fris in bed te duiken.

Vanmorgen werd ik om half 11 gewekt door mijn blaas. Daarna heb ik tot half 12 in bed erover nagedacht, of het beter was meteen te douchen of toch verder te slapen.

Eind van de middag voelde ik me toch lichtelijk suf worden van koffiedrinken en achter de computer zitten. Ik heb daarop een wandeling gemaakt, door dat bos/bomen bij sanatorium, langs vollenhove en weer terug. Dat was wel erg verfrissend. Calorieen die ik alleen verbrand heb, zijn wel meteen bijgekomen door de magnum die bij een passerend cafe was gekocht.

Daarna heb ik weer achter de computer gezet. Net nog een stukje van Escape from LA gekeken, maar wel wat beters te doen dan af te kijken. Zoals een weblog bijwerken.