Gerbrands homepage

maandag, februari 27, 2006

Fris

Afgelopen weken heb ik mijn kamer es flink opgeruimd. Ik kon een vuilniszak vullen met computermeuk, prints, blaadjes, oud papier en andere spullen. Twee oude computerkarkassen, die ik toch nooit meer zou gebruiken, heb ik ook bij de vuilnisbak gezet (die overigens weer erg snel weg waren, blijbaar vond iemand ze toch nuttig) en heb de vloer maar es gestofzuigd.
Van ons gezamenlijk balkon heb ik dan ook nog vier zakken met lege wijnflessen en ander glaswerk weggebracht en hoop bierflesjes. Al met al weer behoorlijk opgeruimd.

Voor het overige was het ook wel een heel gelukkige week.

Dan heb ik zojuist ook es de knoop doorgehakt om van een politieke partij lid te worden. De VVD heb ik ooit wel eens overwogen, alsmede korte tijd de PvdA. Uiteindelijk ben ik lid geworden van D66. Ik voel me wel thuis bij verliezers ;-) -, en wat serieuzer, ik kan me ook wel in hun uitgangspunten vinden. Bovendien kon ik me politiek wel vinden met vrienden en kenissen die zeiden D66 te stemmen of er lid van te zijn.

Zo, net was het wel wat fris op mijn kamer, maar blijkbaar ben ik er aan gewend, of het is wat warmer geworden.