Gerbrands homepage

donderdag, februari 02, 2006

Cursus filosofie

Om mezelf wat nog wat te verdiepen, en omdat dit (als het goed is) het laatste jaar is dat ik nog studentenkorting hebt, heb ik me opgegeven voor twee cursussen op de Uitwijk, Inleiding filosofie en Go. Vorig jaar heb ik een cursus Creatief Tekenen gedaan. Hoewel ik niet enorm veel beter kan tekenen kan nu, was het wel leuk en interessant om te doen.
Bovendien heb ik er nog een date aan overgehouden, weliswaar zonder dat er wat is uitgekomen.

De cursus Inleiding van Filosofie bleek alleen nog weinig inschrijvingen te hebben, waardoor die mogelijk niet doorging. Als mensen zich in Utrecht nog geroepen voelen, zich te verdiepen in filosoferen, kunnen ze zich nog deze week inschrijven!
Inschijven kan bij de Uitwijk, op de Uithof bij Utrecht - waar ik zelf nu ook zit.

Toevoeging: De cursus filosofie gaat helaas niet door, er waren te weinig inschrijvingen. Gisteren, of inmiddels eergisteren (7 januari) is wel de cursus Go begonnen. Het lijkt me wel een leuk spel. Er zijn zo'n 6 mensen die meedoen. Op een farmacie-student na, deden de cursisten wiskunde of informatica.