Gerbrands homepage

vrijdag, november 11, 2005

Ingesloten in computers

Vandaag had ik het plan gevat om naar de universiteit te gaan om es wat aan mijn scriptie te typen. Vanmorgen lukte het me alleen niet uit bed te komen. Tegen die tijd was al een groot deel van de ochtend voorbij. Bij aanzetten computer kwam ik erachter dat mijn server gecrasht was.

Ik ben een tijd bezig geweest mijn server weer aan de praat, maar gelukt is dat nog niet. Wel heb ik mijn kamer enigzins opgeruimd. Dan heb ik nog wat kleine werkzaamheden gedaan, die ik wilde doen. Die zijn gelukkig wel gelukt, dat geeft dan wel weer wat voldoening. Uiteraard had ik dat ook gewoon 's ochtends kunnen doen maar je kunt niet alles hebben.

Eerder had ik nog het plan nog uit te gaan vanavond, met een voormalig huisgenote, maar dat heb ik toch maar afgezegd. Gisteravond heb ik bardienst gedraaid bij de Wombat. Eergisteren heb ik met mijn bijna complete voormalige roeiploeg gefondued. Beide keren kwam ik de volgende dag pas erg laat uit bed. De dag erna was ik weinig productief. Daarom wilde ik het vanavond niet te laat maken.

Wat het barren betreft, twee huisgenoten zijn voor het eerst ook bij de Wombat gekomen. Zij en de rest van de bezoekers hadden het wel gezellig had ik het idee, dat is dan wel weer iets geslaagd.