Gerbrands homepage

donderdag, september 08, 2005

Muziek in de oren

Mijn externe geluidskaart is binnengekomen! De Terratec Aureon USB werkte vrijwel meteen met installleren (moest alleen even de boxen aanzetten). Het geluid klinkt erg goed, veel beter dan het geluid dat uit mijn laptop komt.
Daar had ik ook even mijn 5.1 boxen op aangesloten, maar dat klonk nergens naar.
Er schalt nu The White Stripes, Get Behind me satan uit de boxen.

Dan heb ik vanmiddag nog een bespreking met mijn afstudeerbegeleider. Ik denk dat ik dat toch maar ga afzeggen, afgelopen week ben ik niet veel verder gekomen.
Wellicht niet zo goed voor sollicitaties, maar ik begin mee meer en meer af te vragen of de afgelopen drie tot vier jaar studeren voor mijn masterproject in Utrecht niet een complete verspilling zijn. Nou ja, ik heb op zich wel wat bereikt en meegemaakt in de afgelopen jaren. Qua studie ben ik weinig opgeschoten.
Wellicht had ik toch in Twente moeten gaan studeren. Of HBO Informatica in Utrecht. Dat schijnt niet zo'n slechte opleiding te zijn..
Nu ja, niets meer aan te doen.