Gerbrands homepage

dinsdag, augustus 16, 2005

Werken, studeren

Vandaag heb ik 's ochtends gewerkt. Ik heb wat zitten zwoegen met Smarty. 's Middags ben ik bij de universiteit geweest. Mijn eerste (dagelijkse) begeleidster was nog op vakantie. Mijn tweede begeleider was toevallig vandaag weer terug. Net toen ik een mail wilde sturen kwam hij het afstudeerlokaal binnen gelopen.
Ik heb een nieuwe versie van mijn onderzoeksvoorstel opgestuurd, die ik overigens al enkele weken had liggen. Er was niet zoveel progressie, maar het is de bedoeling dat die er straks wel is!
Verder heb ik nog zitten chatten met iemand die ik via een dating website ben tegengekomen.
's Avonds hebben we een low-budget film (in zwart wit) gekeken: Clerks. Jay and Silent speelden een bijrol. De film ging over degene die achter de toonbank staat, van de supermarkt waar Jay and Silent Bob altijd voor staan te hangen.
Het was wel erg vermakelijke film.