Gerbrands homepage

maandag, augustus 15, 2005

Commissies

Vanavond had ik een vergadering van de WarandeNet Helpdesk. Er waren maar drie mensen van de commissie (7 totaal), maar dat was wel voldoende.
Binnenkort wordt port SMTP afgesloten en kan alleen via de officiele server (smtp.warande.net) mail verstuurd worden. Als iemand mail verstuurd via los programma, en niet via webmail als Hotmail of GMail, moet hij of zij mogelijk zijn instellingen veranderen.
We gaan er een brief (per post) over sturen. Het is ook besloten mail na een bepaalde datum te laten 'bouncen'. Ik denk dat de meeste mensen wel webmail gebruiken, dus dan zal het wel niet zoveel problemen geven.


Verder begint het nieuwe seizoen van de WarandeBus weer. Veel commissieleden zijn of waren nog op vakantie dus was het wat rommelig. Ik zou nog posters ophangen, maar omdat de printer in het bestuurshok het niet deed en ik zelf geen printer had, lukte dat ook niet meteen.
Gelukkig is dat ook allemaal goed gekomen. De poster kon ik nog maken op mijn pc en iemand anders had nog een printer. Die heeft de posters ook nog opgehangen, hoewel ik zelf nu niet had gecontroleerd.
Morgen rijdt de WarandeBus ook vanwege de Uit!, wat ook op de site te lezen is. De autosleutel voor de Warandebus breng ik dan ook weg.

Nou verder weer gewerkt, bij Instruct en morgen werk ik ook weer, dan bij Infi.
Over enkele dagen ga ik naar Lowlands!