Gerbrands homepage

zondag, april 03, 2005

De afgelopen avonden

Afgelopen drie dagen ben ik niet uitgeweest, hoewel ik het eerst wel eerst nog van plan was. Ik heb desalnietemin wel gezellige avonden gehad.

Dan eergisteren was een bul-uitreiking van iemand van mijn voormalige roeiploeg. Hij was drie jaar na mij met zijn studie begonnen, en is nu dus inmiddels al klaar. Hij deed natuurlijk wel een letterenstudie. Zijn onderwerp was strips, om precies te zijn 'Subjective Narration in Comics'. Zijn scriptie is al opgepikt door Stichting Beeldverhaal. Op de laatstgenoemde website staat ook een korte uiteenzetting van de scriptie.

Donderdagavond had ik nog bezoek, er kwam iemand eten. Ik heb Knorr Teriyaki klaar gemaakt. Bijna alle ingredienten zitten in een pak dan, maar je kunt dan toch koken. Wel zo makkelijk en (toch) lekker!
's Avonds ben ik ook nog naar de Wombat geweest. Dat was weer gezellig. Ik had het plan gevat niet uit te gaan en het erg laat te maken, wat ik dus ook niet gedaan had.
Toch had ik de volgende dag daar wel lichte spijt van. Eergisteren kwamen vrienden van diezelfde roeiploeg langs, waaronder diegene die gisteren drs was geworden.. Die waren tot 6 uur uitgeweest. Nu ja, het kan natuurlijk niet altijd feest zijn!
Die vrienden waren op bezoek vanwege mijn verjaardag eerder deze maand. Ik heb van hen onder andere het boek 'Hoe schrijf ik een scriptie' gehad. Dat kan toch wel interessant worden en ik heb me verplicht af te studeren. Sanctie is dat er dan een flink feest wordt gegeven op mijn kosten! Uiteraard geef ik ook een feest, mocht ik echt afstuderen, maar dan is het wel wat minder leuker :-)

Gisteren was er een verjaardag van een vriend. Een van de gasten was zelfstandige net als ik sinds zeer kort ben. Het is wel erg interessant om dan advies te horen. Wat je wel en niet moet doen en wat er allemaal bij komt kijken ..
Verder kon ik op de verjaardag niet meedelen, dat ik al veel verder ben met afstuderen. Volgend jaar! :-0.