Gerbrands homepage

zaterdag, maart 19, 2005

Werk

Sinds kort ben ik aan de slag bij het bedrijf Infi! Dat is nieuw en groeiend IT-bedrijf, opgericht door (gedeeltelijk voormalige) studenten.
Voorlopig voor twee dagen en nog via een uitzendbureau, want ik moet nog studeren. Later wil ik er nog wel meer voor doen!
Tja, dan heb ik mijn zelfstandige activiteiten ook wat officieler gemaakt. Ik heb een eigen bedrijf opgezet: Gerbrand-ICT!! Voorlopig verre van een full-time job, maar af en doe ik nog wel wat voor mensen en zo is het wat makkelijker te administreren, voor die mensen dan. Bovendien wil ik zo die taken wat uitbreiden.
Het is ook wel informerend hoe makkelijk veel dingen die vroeger vrij ingewikkeld waren op te zetten, nu makkelijk via internet kunnen.
Als eigen bedrijf heb je een website nodig natuurlijk. Tegenwoordig kun je met allerlei standaard templates snel zelf een fraaie website maken.
Een faxnummer staat ook wel professioneel, maar dat kan ook geheel electronisch. Bij EFax kun je een Nederlands nummer krijgen, waarop je zowel faxen kunt ontvangen als versturen, per email. Het kost wel €10,-- per maand, maar het kan wel een telefoonlijn en fax schelen.

Zo, zaterdagavond en ik zit alleen thuis. Wel mooi moment om allerlei werk nog weer te doen dat nog moest gebeuren. Ik luister nu muziek van