Gerbrands homepage

zondag, maart 13, 2005

Mijn welvaart

Vandaag is het zondag, ik voel me nu toch behoorlijk lamlendig. Ik heb vandaag net als gisteren niet bijzonder veel heb gedaan. Dit terwijl ik nog zoveel dingen moet doen:
  • Afstuderen, ik moet mijn proposal nog bijwerken om aan (nieuw) afstudeerproject te gaan werken. Alle stof van een vak waarvoor ik vorig jaar gezakt moet ik ook nog leren.
  • Een softwareproject dat ik thuis doe moet ik nog afronden.
  • Mijn nieuwe website moet ik nog bijwerken. Die is nu wel erg kaal!
  • De website van het Warandezomerfeest moet ik nog bijwerken. Die kan nog wel wat fraaier. Wel hoorde ik gisteren van iemand die een band had en wel wilde spelen. Het zijn geen top 1000 liedjes, maar voor het zomerfeest kan het wel wat zijn.
  • Rommel op mijn bureau opruimen en mijn administratie wat beter ordenen
  • Werelddominantie
  • Nirvana! Maar dat kan later nog wel
  • Een vriendin
Dan heb ik nog zoveel dingen die ik kan doen om zelf te vermaken. Gisteren ben ik uitgeweest naar de Stairway to Heaven. Daar werd wel veel kansloos versierd door mensen van het mannelijke geslacht, waar ik zelf (in mindere mate) toch ook wel debet aan was ;-).
Ik heb nog enkele boeken van de bibliotheek die ik wil lezen, maar ik ben nu alleen nog enkele hoofdstukken van De Donkere Kamer van Dorrestijn gelezen.
Ook heb een listing op hotornot.com. Dat is wel behoorlijk hopeloos. Op de website lees ik dat het gemaakt is door twee mensen, die student en werkloos waren. Ze zaten eens vrouwen te keuren en bedachten teon dat het wel een leuk idee kon zijn om daar een website van te maken. Elk geval, hopeloos of niet, ik heb wel een 7 :-).

Ik heb nog een krat bier op mijn balkon liggen. Ik denk dat het wel tijd is voor een biertje.