Gerbrands homepage

woensdag, november 10, 2004

Update politie, etc.

Gisteren ben ik niet naar de voorlichtingsavond van de politie over mijn gestolen auto geweest. Ik had niet zoveel zin om een tijd te reizen. Bovendien kreeg ik korte tijd terug weer een brief van het openbaar ministerie dat vanwege de vele aanklachten, die van mij is komen te vervallen ('u kunt bezwaar maken ..').

Afgelopen weken ben ik bezig geweest met mijn afstudeerproject bij LibRT, namelijk proposal. Ik moet een literatuuronderzoek en voorstel maken waarin ik uitleg wat ik allemaal wil doen bij mijn afstudeeronderzoek. Als het eenmaal goedgekeurd is, ga ik verder met mijn afstudeerproject om uiteindelijk een scriptie geschreven te hebben en een eindpresentatie te geven.
Deze week heb ik thuisgewerkt. Thuiswerken verloopt nu niet enorm vlot, er zijn ook projectjes die sneller een praktisch (/schijnbaar) resultaat (/voldoening) hebben.

Tot slot heb ik me ook aangemeld bij een dating website, namelijk Relatieplanet. Ik heb ook voor een maand een betaald abonnement genomen, zodat ik ook berichtjes (terug) kan sturen. Ik kan zo goed 'selecteren' op profile en foto, het eerste is in de kroeg of discotheek wel wat moeilijker. Het daten via internet is wellicht wat minder stoer dan het versieren van meisjes in discotheek of kroeg - het is wel een stuk effectiever denk ik en elk geval goedkoper. Een interessant artikel hierover stond vandaag op Nu.nl: Datingsites goed voor 16 procent van de relaties.
Na wat zoeken op internet kwam ik ook nog op het volgende artikel: Cyberlove & Cyberhate. Bepaald niet opzienbarend, maar ik heb die zojuist doorgelezen.
1 Commentaar:

Een reactie posten

<< Thuis